PAN Romania

Asociatia PAN Romania (Physicians Association for Nutrition)

Unul din proiectele mele de suflet este asociatia PAN (Physicians Association for Nutrition) pe care am fondat-o in Romania in 2019 impreuna cu D-na Dr Conf Sanda Maria Cretoiu si colegul meu, nutritionist Florin Paraschiv.

Asociatia PAN International https://pan-int.org/ este o organizatie non-profit, al carei scop este informarea si educarea cadrelor medicale, a studentilor la medicina dar si a publicului larg despre beneficiile unei alimentatii bazate pe alimente integrale de origina vegetala in sanatatea umana. Mai exact, PAN isi propune ca lumea sa cunoasca beneficiile unei alimentatii sanatoase si cum putem preveni si chiar trata anumite afectiuni cu ajutorul nutritiei.

In cadrul asociatiei PAN Romania vom desfasura diferite proiecte in cadrul Universitatii de Medicina Carol Davila, dar si in diferite firme, companii sau la evenimente si targuri de specialitate.

Ne dorim ca oamenii sa fie informati atunci cand fac alegeri alimentare si sa stie care sunt descoperirile in nutritie conform studiilor de specialitate. Fie ca este vorba de boli de inima, diabet, hipertensiune sau alte afectiuni, nutritia joaca cel mai important rol si poate avea un impact mai mare decat ne putem imagina.

Avand si experienta personala cu o afectiune atuoimuna ( https://irinapopescu.ro/despre-mine/ ), imi doresc cu atat mai mult ca si alti oameni sa fie informati si sa poata faca schimbari pentru sanatatea lor.

Daca doresti sa ne ajuti in proiectele noastre, te rugam sa completezi formularul 230 prin care poti redistribui 3,5% din impozitul tau pe anul trecut asociatiei noastre. Trebuie doar sa completezi datele tale pe prima pagina, sa printezi si sa semnezi formularul, iar apoi sa ni-l trimiti noua, fie personal, fie scanat pe hello@irinapopescu.ro